KLÄTTRING / LINBANA / REPELERING

Våga utmana dig själv. Klättra 60 meter rakt upp. Ta dig tillbaka ner på via 130 meter lång linbana. Hissa sen ner dig själv för en lodrätt vägg. Så kallad repelering.  Det är inte så svårt som det låter. Med rätt utrustning och säkerhetstänk blir detta garanterat en höjdargrej för deltagarna.


Kräftfiske

Vi träffas på den plats ni önskar och tar sen Ribbåten ut på Vättern. Därefter lägger vi ut kräftburar. I väntan på att vi ska vittja dom tar vi båten till lämplig plats där vi har kräftskiva med alla tillbehören. Vi övernattar i Granviks stugor. Tidigt nästa morgon vittjar vi sedan burarna och avslutar med brunch på bryggan.


Femkamp

Ett roligt sätt att umgås eller krydda konferensen med en rolig aktivitet. Vi har en mängd olika grenar att välja mellan. Du syr ihop kampen som du önskar. Välj fem av följande grenar: Bowling, Lasso, Spjut, Luftgevär, Yxkastning, Pilbågsskytte, Skidåkning, Styltor, Spotta Råtta, Knivar, Hästsko, Bollkastning, Blåsrör, Grupp Golf Trix


Lerduveskytte

En klassisk skyttegren där vi man tävlar mot varandra.


ÖverlevnadSUTBILDNING

Du kommer att använda dina kunskaper från tidigare grundkurs. Deltagarna får arbeta mer enskilt och vara helt ensamma under en längre tid.
Kursen är mer krävande än 3-dagars. I paketet ingår:
• Kaffe och smörgås vid ankomst.
• Lunch vid avslutning.
• Utbildningsmaterial, eldstål, kniv och kåsa och fickminne.

Diplom efter genomförd kurs.
Minsta antal för att kursen ska kunna genomföras är 10 personer.

LÄS MER HÄR >>


Teambuilding

En tajt grupp är ett vinnande lag

Vill du möta nya utmaningar och testa dina egna gränser? Välkommen till vår äventyrsbana, belägen 13 km norr om Karlsborg i Västergötland. Du behöver inte ha några speciella förkunskaper utan våra aktiviteter passar såväl nybörjare som dig med tidigare erfarenhet. Säkerhet är en av våra hörnstenar så alla aktiviteter sker under säkra former och med godkänd utrustning.

Läs mer om äventyr och teambuildning här!


Ribbbåtsåkning

Natur, äventyr & Sjö - allt går at kombinera

En tur med Kavelbron Event Rib Charter är en chans att se äventyret med egna ögon. Att i hög fart, när säkerheten tillåter, susa fram mellan kobbar och skär, snabbt ta oss till platser man normalt inte når på en dagstur, är en stor upplevelse. Detta vill vi förmedla och visa upp för alla er som vill ha ett actionäventyr kombinerat med naturupplevelser och god mat. Vår skeppare står för all service samt catering om så önskas.

Det VIKTIGASTE ÄR ATT NI ÄR NÖJDA MED ERT EVENT

Ett möte är en investering. Ett viktigt möte kräver rätt omgivning och inramning, trivs deltagarna blir tillställningen mer givande för alla.

Ett event kan också vara en tillställning där ni bjuder in era kunder till ett trevligt dag- eller kvällsarrangemang med diverse olika aktiviteter.
Ett event kan även vara för att vårda din personal eller för att svetsa samman ditt arbetsteam. Välkommen med en förfrågan för ett kostnadsfritt förslag.