Hyr en egen herrgård och ordna kalas

Om du och din familj eller med vänner, vill komma bort och bara vara ett slag kan du hyra Granviks Herrgård för er själva. Man disponerar hela herrgården som man önskar. Man väljer om man vill rå om sig själv och laga sin egen mat, eller om man önskar catering, eller till och med en egen kock. Herrgården ligger mitt ibland alla aktiviteter så det är ett perfekt ställe att bo på om man ska uppleva Granvik. Alldeles intill ligger Vättern men sitta kristallklara vatten och bastun och strand.

Bröllop och fest i Granvik
För de som letar en plats för sitt bröllop är Granvik med herrgården, stugorna till gästerna och en intilliggande fin gammal lada för att hålla den stora festen i en perfekt plats. Du får det precis som ni önskar. Allt inom en radie av några hundra meter.

Kontakta oss för frågor och offert
0705-433646
info@kavelbron.se

Vart ligger Granvik

Granvik ligger ca 1,5 mil norr om Karlsborg och ca 3,5 mil söder om Askersund och är ett centrum för naturupplevelser som alla kan ta del av. Från den inbitne sportfiskefantasten och fågelskådaren till familjen som vill uppleva skog och vatten kombinerat. Här kan ni uppleva Vätterns storslagna skärgård med möjligheter till fiske, båtupplevelser, kayaking, bad, mm.

 

Gästhamn  I GRANVIK

Anlägg i natursköna Granvik med 10 båtplatser för besökare samt sjösättningsramp. Här börjar Vätterns skärgård, med hundratals öar som sträcker sig upp till Askersund. Granvik är en utmärkt startbas för en dagsetapp inklusive baddopp med angöring på kvällen i Askersund.

Priser
Båtplats inkl tillträde servicebyggnad 50 kr/dygn EL 100 kr/dygn. Bil/trailer parkering 100 kr/dygn ( 50 kr går till stiftelsen "Mer Lax i Vättern).
Säsongsplats – kontakta oss på 0705 - 43 36 46
För önskemål om andra långliggsalternativ kontakta oss för prisdiskussion.