BO I GRANVIKS STUGOR  ALLDELES VID VÄTTERN

Sov över i stugor alldeles vid vätterns strand och med Tivedens skogar i ryggen. Stugor som erbjuder närhet till storslaget vatten och trolska skogar. Granviks stugby består av 8 stugor på ca 33 m2 vardera.  Stugorna ger bekvämt plats för 4 personer. I stugorna finns ett sovrum med 2 st våningssängar, WC med dusch och toalett, allrum och kök inklusive köksutrustning samt en veranda med möbler som vetter mot Vättern . Stugorna nr 1 - 4 ligger närmast vattnet och nr 5 - 8 ligger snäppet ovanför.

Boka Stuga via hemsidan 

info@granvik.se

Vart ligger Granvik

Granvik ligger ca 1,5 mil norr om Karlsborg och ca 3,5 mil söder om Askersund och är ett centrum för naturupplevelser som alla kan ta del av. Från den inbitne sportfiskefantasten och fågelskådaren till familjen som vill uppleva skog och vatten kombinerat. Här kan ni uppleva Vätterns storslagna skärgård med möjligheter till fiske, båtupplevelser, kayaking, bad, mm.

 

Gästhamn  I GRANVIK

Anlägg i natursköna Granvik med 10 båtplatser för besökare samt sjösättningsramp. Här börjar Vätterns skärgård, med hundratals öar som sträcker sig upp till Askersund. Granvik är en utmärkt startbas för en dagsetapp inklusive baddopp med angöring på kvällen i Askersund.

Priser
Båtplats inkl tillträde servicebyggnad 50 kr/dygn EL 100 kr/dygn. Bil/trailer parkering 100 kr/dygn ( 50 kr går till stiftelsen "Mer Lax i Vättern).
Säsongsplats – kontakta oss på 0500-42 20 22
För önskemål om andra långliggsalternativ kontakta oss för prisdiskussion.